Kemiönsaari: Essential motion - kesäkurssi saaristossa

Vahvista kehotunnetaitoja lomakurssilla!

 

Kesäkursseistamme on sanottu, että ne ovat kuin lomia kotoisassa mummolassa!

Ilmoittaudu mukaan/ pyydä lisätietoja

 

Kesäkurssin erityisteemana on leikki, jossa koko keho on mukana.Se on voimavara, jonka useimmat meistä ovat unohtaneet! Jota emme ole tottuneet pitämään tärkeänä. Keholeikki auttaa hellittämään jännityksistä ja tunnelukoista sekä vapauttaa elävyyttämme. Se rohkaisee ilmaisemaan leikin ja liikkeen avulla aitoa itseämme.

Keholeikkiä on kehittänyt Essential Motion -ohjaaja Pirjo Salo. Jos Essential Motion on sinulle jo tuttua, saatat ihmetellä, mitä lisää Pirjon keholeikki tarjoaa? Pirjo ohjaa leikkiin ja sen keholliseen kokemiseen syvyyttä - johdattaa todellakin kohtaan, jossa "sielun unohdettu kieli" voi tulla esiin! Pirjo itse kuvaa keholeikkiä näin:

"Keholeikki tarjoaa väylää tuntevaan kehoon. Se vahvistaa reittiä elävyyteen, elämään sinussa. Leikin avulla kasvatat kykyä liikuttaa " sisäistä hissiä " eri kerroksissa eli yhteys eri osiesi välillä vahvistuu. Keholeikki tarvitsee myös toistoa kuin lihaksen kasvattaminen, vaikkakin se on joka hetki erilaista. Keholeikki vapauttaa ilmaisua."

 

 

Kurssin harjoitukset ohjaavat läsnäoloon tässä hetkessä, rentoutumiseen ja antavat tilaa kuulostella oman elämän tärkeitä kysymyksiä. Liikumme myös luonnossa ja teemme puuveneretken lähisaarille.

Käytössämme on liikuntatila Västanfjärdin Lammalan kylässä (kirjaston yläkerrassa). 

 

Aika: ke-to 25.-26.7.2018, aloitamme keskiviikkona klo 10 ja kurssi päättyy to klo 18.

Paikka:Västanfjärd, Kemiönsaari.

Hinta: Aikaisen varaajan etuhinta 195 € 16.6.2018 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 240 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaat ja pientä välipalaa (sis alv).

Majoitus: Kysy eri vaihtoehdoista, tarjolla vaihtoehtoja edullisesta kotimajoituksesta (alk. 30 €/yö) vaativampaan makuun. Ilmainen telttapaikkakin mahdollinen!

Ohjaajat: Pirjo Salo & Riitta Saarikko

 

Lisätiedot:
 

Riitta: riitta(at)viisaskeho.fi, puhelin 050 3676891

Pirjo: pirjo(at)pirjosalo.net, puhelin 040 755 2016

Ilmoittaudu mukaan

Pyydä lisätietoja
 

 Näytä kaikki tapahtumat ›