Kemiönsaari: Essential motion - kesäkurssi saaristossa

Lomaa kaikille aisteille luonnonläheisen kotoisasti!

 

Joku on sanonut, että kesäkurssimme ovat kuin leppoisia lomia kotoisassa mummolassa!  Kaunis saaristoluonto ja pikkukylän tunnelma auttavat irrottautumaan arkielämäsi vaatimuksista - saat aikaa ihan itsellesi ja hyvinvoinnillesi. 

Tänä vuonna erityisteemanamme on keholeikki.  Se on Pirjo Salon kehittämä konsepti, joka auttaa ottamaan voimavaraksi uudelleen sen, minkä useimmat meistä ovat lapsuutemme jälkeen unohtaneet. Jota emme ole tottuneet pitämään tärkeänä. Leikin, jossa koko keho on mukana! Jos Essential Motion on sinulle tuttua, saatat ihmetellä, mitä lisää Pirjon keholeikki tarjoaa? Pirjo ohjaa leikkiin ja sen keholliseen kokemiseen syvyyttä - johdattaa todellakin kohtaan, jossa "sielun unohdettu kieli" voi tulla esiin! Pirjo itse kuvaa keholeikkiä näin:

 

"Keholeikki tarjoaa väylää tuntevaan kehoon. Se vahvistaa reittiä elävyyteen, elämään sinussa. Leikin avulla kasvatat kykyä liikuttaa " sisäistä hissiä " eri kerroksissa eli yhteys eri osiesi välillä vahvistuu. Keholeikki tarvitsee myös toistoa kuin lihaksen kasvattaminen, vaikkakin se on joka hetki erilaista. Keholeikki vapauttaa ilmaisua."

 

Käytössämme on liikuntatila Västanfjärdin Lammalan kylässä (kirjaston yläkerrassa). Liikumme myös sään ehdoilla luonnossa - metsäpoluilla, rannoilla ja veneretkellä.

Kurssilla ohjattavat harjoitukset vahvistavat taitoa olla hyväksyvästi ja tietoisesti läsnä tässä hetkessä, herättelevät luovuttaa, leikkiä ja tukevat rentoa hyvinvointia. Ne vahvistavat kehon ja mielen yhteyttä unohtamatta tunnetaitoja - kykyä kohdata omia tunteita, helittää ja oivaltaa turvallisessa tilassa.

 

Aika: ke-to 25.-26.7.2018, aloitamme keskiviikkona klo 10 ja kurssi päättyy to klo 18.

Paikka:Västanfjärd, Kemiönsaari.

Hinta: Aikaisen varaajan etuhinta 195 € 16.5.2018 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 240 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaat ja pientä välipalaa (sis alv).

Majoitus: Kysy eri vaihtoehdoista, tarjolla vaihtoehtoja edullisesta kotimajoituksesta (alk. 30 €/yö) vaativampaan makuun. Ilmainen telttapaikkakin mahdollinen!

Ohjaajat: Pirjo Salo & Riitta Saarikko

 

Lisätiedot:
 

Riitta: riitta(at)viisaskeho.fi, puhelin 050 3676891

Pirjo: pirjo(at)pirjosalo.net, puhelin 040 755 2016

 
 

Kurssitunnelmia vuodelta 2017:

 

 

Kurssitunnelmia ensimmäiseltä kurssilta v. 2010:

Kuvat 2010: Kirsti ForssNäytä kaikki tapahtumat ›