Helsinki: Essential motion -syysviikonloppu

Kaipaako kehosi ja mielesi pimenevään syksyyn hengähdystaukoa? Syyskurssilla erityisteemana on sisäinen viisaus.

 

Ilmoittaudu mukaan/ pyydä lisätietoja

 

Tutkimme, miten intuitio viestii meille, miten se tuntuu kehossa ja liikkeessä. Tutkimme myös kontrollia, sen tarvetta ja siitä hellittämistä: miten paljon voin olla elämän virran kannateltavana luottavaisesti?

Kurssin harjoitukset ohjaavat läsnäoloon tässä hetkessä, omasta hyvnvoinnista huolenpitoon ja vapaamuotoiseen liikkeeseen. Ne antavat tilaa tunteiden kohtaamiseen turvallisesti. Ne herättelevät ja vahvistavat myös rohkeutta laajentaa omaa ilmaisua, vuorovaikutusta ja leikkiä. "Keholeikkiä" Pirjo Salo kuvailee näin:

 

"Keholeikki tarjoaa väylää tuntevaan kehoon. Se vahvistaa reittiä elävyyteen, elämään sinussa. Leikin avulla kasvatat kykyä liikuttaa " sisäistä hissiä " eri kerroksissa eli yhteys eri osiesi välillä vahvistuu. Keholeikki tarvitsee myös toistoa kuin lihaksen kasvattaminen, vaikkakin se on joka hetki erilaista. Keholeikki vapauttaa ilmaisua."

 

Aika: la 24.11 klo 11-18 ja su 25.11. klo 9.30-16.

Paikka: Voice & Wellbeing Lauttasaari, Särkiniementie 5A, 00210 Helsinki

Hinta: Aikaisen varaajan etuhinta 235 € 28.10.2018 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 265 €. Hinta sisältää  ohjelman ja välipalatarjoilut (sis alv). Maksuvälineenä käy myös SMARTUM tai EDENRED.

Ohjaajat: Pirjo Salo & Riitta Saarikko

 

 Lisätiedot:
 

Riitta: riitta(at)viisaskeho.fi, puhelin 050 3676891

Pirjo: pirjo(at)pirjosalo.net, puhelin 040 755 2016

Ilmoittaudu mukaan

Pyydä lisätietoja

 
 

 Näytä kaikki tapahtumat ›