Essential Motion -kesäkurssi saaristossa

Vahvista kehotunnetaitoja ja keholeikkiä lomatunnelmissa!

Jo perinteisistä kesäkursseistamme on sanottu, että ne ovat kuin lomia kotoisassa mummolassa... Tänä vuonna kesäkurssin juhlavuosi, kymmenes kerta! Koronatilanteen takia toteutamme kurssin pienryhmänä (<10 henkilöä).

Ilmoittaudu mukaan/ pyydä lisätietoja

 

Tule vaalimaan sielusi unohdettua kieltä leikin ja tanssin ryhmään! Lepoa, hellittämistä, liikettä ja turvallinen ilmapiiri. Iloa olemassaolostasi ja yhteys kesäiseen luontoon.

Kurssin harjoitukset ohjaavat läsnäoloon kehossa, antavat tilaa tunteille ja oman elämän tärkeille kysymyksille. Liikumme myös luonnossa ja teemme puuveneretken lähisaarille.

 

Käytössämme on liikuntatila Västanfjärdin Lammalan kylässä (kirjaston yläkerrassa, alla näkymä salista). Tunnelmallinen Västanfjärd on palkittu vuoden kylä -palkinnolla elokussa 2019!

Aika: ke-to 22.-23.7.2020, aloitamme keskiviikkona klo 10 ja kurssi päättyy to klo 18.
Paikka:Västanfjärd, Kemiönsaari.
Hinta: Aikaisen varaajan etuhinta 225 € 1.6.2020 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 260 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaat ja välipalat (sis alv).
Majoitus: Kysy eri vaihtoehdoista, tarjolla vaihtoehtoja edullisesta kotimajoituksesta (alk. 30 €/yö) vaativampaan makuun. Aamiainen 8 €. Jokaiselle oma huone tarjolla. Ilmainen telttapaikkakin mahdollinen! Uutta:  majoitus myös puihin ripustettavassa teltassa mahdollinen, kysy lisää!

Ohjaajat: Riitta Saarikko & Pirjo Salo

 

Stipendirahasto:

Jos tämä työpaja olisi sinulle tärkeä, mutta osallistumismaksu tuntuu liian isolta budjettiisi nähden, kirjoita vapaamuotoinen hakemus Elämäntaideyhdistys ry:lle (/ Riitta Saarikko ja Pirjo Salo) ja perustele, miksi haluaisit osallistua ja miksi tarvitsisit apua osallistumismaksun kanssa. Toimita vapaamuotoinen hakemus s-postilla viimeistään 15.6.2020 mennessä jommalle kummalle ohjaajista.

 

Lisätiedot:

Riitta: riitta(at)viisaskeho.fi, puhelin 050 3676891
Pirjo: pirjo(at)pirjosalo.net, puhelin 040 755 2016

 

Ilmoittaudu mukaan/ pyydä lisätietojaNäytä kaikki tapahtumat ›