Essential Motion -kesäkurssi saaristossa

Vahvista kehotunnetaitoja kesälomatunnelmissa!

Jo perinteisistä kesäkursseistamme on sanottu, että ne ovat kuin lomia kotoisassa mummolassa...

Ilmoittaudu mukaan/ pyydä lisätietoja

(kurssilla on vapaana yksi peruutuspaikka)

 

Kesäkurssin erityisteemana on leikki, jossa koko keho on mukana.Se on voimavara, jonka useimmat meistä ovat unohtaneet! Jota emme ole tottuneet pitämään tärkeänä. Keholeikki auttaa hellittämään jännityksistä ja tunnelukoista sekä vapauttaa elävyyttämme. Se rohkaisee ilmaisemaan leikin ja liikkeen avulla aitoa itseämme.

"Keholeikki tarjoaa väylää tuntevaan kehoon. Se vahvistaa reittiä elävyyteen, elämään sinussa. Leikin avulla kasvatat kykyä liikuttaa " sisäistä hissiä " eri kerroksissa eli yhteys eri osiesi välillä vahvistuu. Keholeikki tarvitsee myös toistoa kuin lihaksen kasvattaminen, vaikkakin se on joka hetki erilaista. Keholeikki vapauttaa ilmaisua." - Pirjo Salo

 

Kurssin harjoitukset ohjaavat läsnäoloon tässä hetkessä, rentoutumiseen ja antavat tilaa kuulostella oman elämän tärkeitä kysymyksiä. Liikumme myös luonnossa ja teemme puuveneretken lähisaarille.

Käytössämme on liikuntatila Västanfjärdin Lammalan kylässä (kirjaston yläkerrassa, tässä alla näkymä salista).

Aika: ke-to 24.-25.7.2019, aloitamme keskiviikkona klo 10 ja kurssi päättyy to klo 18.
Paikka:Västanfjärd, Kemiönsaari.
Hinta: Aikaisen varaajan etuhinta 198 € 17.6.2019 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 248 €. Hinta sisältää ohjelman, lounaat ja välipalat (sis alv).
Majoitus: Kysy eri vaihtoehdoista, tarjolla vaihtoehtoja edullisesta kotimajoituksesta (alk. 30 €/yö) vaativampaan makuun. Ilmainen telttapaikkakin mahdollinen! Uutta:  majoitus myös puihin ripustettavassa teltassa mahdollinen, kysy lisää! 

Ohjaajat: Riitta Saarikko & Pirjo Salo

 

Lisätiedot:

Riitta: riitta(at)viisaskeho.fi, puhelin 050 3676891
Pirjo: pirjo(at)pirjosalo.net, puhelin 040 755 2016

 

Ilmoittaudu mukaanNäytä kaikki tapahtumat ›